2. turnaj

14.11.2010 12:46

 

1.zápas

FS PREMIMUM Stonava : VPS NOVABRIK Polička 2:0 (1:0)

Sestava : O. Dittrich - Koudelka, M. Vondra, M. Kovář - V. Král, M. Slováček, O. Kučera, J. Mužík

První zápas se Stonavou měl velice dobrou úroveň. Domácí nás od začátku přitlačili k naší brance, ale naše pozorná obrana v čele s brankářem Ditrichem vcelku bez problémů odolávala atakům domácích. Bohužel v době, kdy se naše mužstvo dostávalo postupně do hry, přišla pěkná individuální akce domácího hráče a Stonava šla do vedení. Naše hra se tak musela trochu otevřít a k vidění byly pěkné akce na obou stranách. Zápas gradoval ke konci,kdy naše mužstvo mělo dvě obrovské příležitosti a zvláště ta druhá V.Krále, kdy netrefil ze čtyř metrů prázdnou branku, volala po zaslouženém vyrovnání. Domácí pak v samotném závěru po rychlém brejku pojistili svoje vítězství.

Trenér F. Švec se nám vyjádřil k prvnímu zápasu : " Troufnu si říct, že zápasu by slušela remíza, bohužel ale i sálovka se hraje na góly a ne na šance. Celé mužstvo musím pochválit za kvalitní výkon proti silnému soupeři."   

 

2.zápas

FS SMR Plus Zlín : VPS NOVABRIK Polička 6:1 (3:1)

Sestava : O. Dittrich - Koudelka, M. Vondra, M. Kovář - V. Král, M. Slováček, O. Kučera, J. Mužík

Branky :

V. Král

 

F. Švec k druhému utkání : " Druhý zápas proti Zlínu se nám vůbec nepovedl, tím ale nechci snižovat výkon našeho soupeře. Hrál chytře a těžil z našich individuálních chyb v obraně. Zápas jsme nezvládli takticky a i když jsme se brzy ujali vedení po krásné akci V.Krále a měli dál zodpovědně bránit a vyrážet do rychlých protiútoků, opak byl pravdou. Soupeř během krátké doby otočil skóre a naše mužstvo se už nedokázalo dostat zpět do zápasu. V druhé půli jsme ještě chtěli zápas zvrátit celoplošným napadáním, ale šance které jsme si díky tomu vypracovali, pochytal výborný brankař Zlína. Poté nás soupeř opět ztrestal z rychlých protiútoků a zápas s přehledem dovedl do vítězného konce. "

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.