3. kolo Východočeské ligy - 10.12.2011

11.12.2011 15:26

Tento víkend proběhlo také 3. kolo Východočeské ligy v sálové kopané, které tým VPS NOVABRIK Polička "B" odehrál na domácí půdě. Tento turnaj nabídl opravdu zajímavou podívanou, vždyť se tu mezi sebou utkali dva týmy z Poličky dva z Dolního Újezdu a Moravské Třebové.

VPS Polička - Jokers Polička 3:1


Hned první zápas měl být z kategorie těžších, vždyť tento soupeř nás v minulé sezóně ze tří zápasů hned dvakrát porazil. Zápas začal opatrně z obou stran, ale postupem času jsme si vypracovali převahu, z které přišly i tři góly v soupeřově síti. Ke konci zápasů se začal soupeř více tlačit dopředu a podařilo se mu snížit na konečných 3:1.

Branky: Jiří Mužík 2, Palo Záhoran 1

VPS Polička - Šakalí hněv Moravská Třebová 8:1


Do zápasů jsme nevstoupili zrovna šťastně, protože jsme poměrně brzy prohrávali 0:1 a vůbec to nevypadalo, že soupeři nakonec naložíme osmičku.
Jenže při chuti byla především naše první čtveřice ve složení Palo Záhoran, Jiří Mužík, Jan Mužík a Pavel Mitáš, která dala sedm gólů.
Branky: Jiří Mužík 3,Jan Mužík 2, Pavel Mitas, Pavel Bureš, Palo Záhoran

VPS Polička - Pardál Dolní Újezd 4:1


Zápas jsme zvládli, ikdyž jsme dlouho vedli jen 1:0, nakonec jsme soupeře přestříleli.


VPS Polička - Taurus Dolní Újezd 2:4


Do posledního zápasu jsme šli oslabeni o Honzu Mužika(zranění) a Jirku Mužika(odjezd k zápasu A týmu) Utkání začal lépe soupeř a ujal se dvoubrankového vedení. Nám se podařilo snížit a když Palo Záhoran neproměnil v posledních vteřinách prvního poločasu svoji šanci, byl stav v půli 1:2 v náš neprospěch. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat a v této chvíli jsme byli lepším týmem, ale když už to vypadalo, že zápas otočíme, dostali jsme hodně laciný gól. Tato situace se ukázala být klíčovou, protože při snaze o vyrovnání jsme ještě jednou inkasovali.
 
 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.