DINAMO Moskva - VPS NOVABRIK 2:0

27.04.2012 10:22

VPS NOVABRIK - DINAMO Moskva 0:2 (0:0).

Sestava VPS: J. Dittrich - M. Kovář, T. Švec, R. Netolický, J. Mužík, F. Švec - P. Navrátil, M. Vondra, O. Kučera, V. Král.

Utkání mělo výbornou úroveň, ruské mužstvo podle předpokladů mělo více ze hry, hrálo rychlou sálovku s častým měněním míst a dobrou individuální technikou. Náš tým se ale vypnul k vynikajícímu výkonu a díky výborné defenzivě jsme je pustili do minima šancí. Po poločasovém nerozhodném výsledku šel soupeř do vedení v deváté minutě 2. poločasu. Poté jsme museli otevřít hru a hrát na hranici rizika, bohužel několik slibných šancí se nám nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Další klíčový okamžik přišel šest minut před koncem kdy po faulu protihráče musel ze hry odstoupit zraněný gólman Dittrich. Do brány musel tedy nastoupit hráč z pole M. Kovář. V hektickém závěru se nám i přes šance nepodařilo vyrovnat a naopak jsme inkasovali podruhé. Přesto naše mužstvo zaslouží pochvalu za předvedený výkon s favoritem turnaje.
 

Zítra nás čeká utkání s francouzským AMS Cannet Futsal, který dnes ve večerním zápase remizoval s bulharským Sporting Burgas 6:6.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.