Zpátky do minulosti - František Švec o účasti VPS NOVABRIK Polička na Lize mistrů v Bělorusku

01.11.2010 20:52

 

 

Bělorusko 2010.

Jedním z vrcholů minulé sezóny našeho mužstva byla účast na PMEZ v Bělorusku. Turnaj se konal v Minsku a naše mužstvo na poháru zanechalo velice dobrý dojem a to i přes nekompletní účást hráčů, kteří­ v předloňském roce vybojovali titul mistra republiky. Naše prohry v základní­ skupině s ruskými týmy o jeden resp.dva góly, byly hodnoceny velice kladně, neboť Ruská mužstva představují­ špičku evropské sálovky. Zápas o umístění­ to byla pro nás óda na radost a výrazné ví­tězství­ nad Katalánci jen podtrhlo úspěšnost tohoto zájezdu jak po společenské, tak i po sportovní­ stránce. Chtěl bych zpětně poděkovat všem, kdo se aktivně podí­lel na tomto projektu. Speciální­ dí­ky patří­ našim hlavní­m sponzorům a to hlavně f. Novabrik Polička, městu Polička a f.Botas Skuteč, která nás materiálně vybavila, ještě jednou velké dí­ky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soupiska Českého týmu : Dittrich O., Šmeral P., Švec F., Kovář M., Král L., Dittrich J.st., Král V., Netolický R., Slováček M.

 

Finále Jaroslavl-Minsk 1-0.

 

Celkové sedmé mí­sto z deseti startujících týmů, účastnické státy - Rusko, Bělorusko, Norsko, J.Osetie, Francie, Katalánsko, Česko.

 

Lagariga-Polička 0-5

 

Jekatěrinburk-Polička 3-1

 

Výsledky :

Jaroslavl-Polička 1-O

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.